BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Zwaar verkeersongeval in Diksmuide

4 geknelden bij zwaar verkeersongeval in Diksmuide
Foto : PSD
In de Oudekapellestraat in Diksmuide gebeurde zaterdagmiddag een zwaar verkeersongeval. Op de weg tussen Diksmuide en Oudekapelle botsten twee personenwagens met elkaar. De brandweerposten van Diksmuide en Lo-Reninge kwamen ter plaatse om de slachtoffers uit hun voertuig te bevrijden. Bij de hevige klap vielen in totaal 4 gewonden. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onbekend, een verkeersdeskundige van het parket kwam ter plaatse om de precieze omstandigheden te onderzoeken. Alle gekwetsten, waaronder twee zwaar gewonden, werden door de hulpdiensten overgebracht naar het ziekenhuis in Veurne. De Oudekapellestraat was een hele tijd afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 januari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Brandweer ruimt mazoutspoor in Pervijze

Brandweer ruimt oliespoor in Pervijze

DIKSMUIDE/PERVIJZE – Vanochtend werd Brandweer Westhoek opgeroepen voor het opruimen van een olie- of mazoutspoor in het centrum van Pervijze, langs de N35. Het spoor