BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto breekt in twee bij ongeval in Anzegem

Auto breekt in twee bij ongeval in Anzegem
Foto : NGS
De Tiegemberg in Anzegem was donderdagavond het toneel van een zwaar ongeval. Een bestuurder die vanuit Tiegem richting Anzegem reed kwam aan de verkeerde kant van de rijweg terecht en botste tegen een boom. De klap was zo hevig dat het voertuig in twee brak en beide gedeelten van de wagen ongeveer 100 meter uit elkaar in de gracht terecht kwamen. De chauffeur, die alleen in de wagen zat, raakte gekneld maar kon nog zelf de hulpdiensten verwittigen. Nadat de onfortuinlijke chauffeur uit zijn totaal verhakkelde wagen werd gehaald werd hij voor verdere verzorging overgebracht naar het ziekenhuis in Waregem. Volgens de eerste berichten vielen de verwondingen mee. De Tiegemberg werd gedurende een tijd volledig afgesloten voor het opruimen van de rijweg door de brandweer en de nodige vaststellingen door de politiediensten. Door het late uur bracht dit niet echt verkeersproblemen met zich mee. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.
Auto breekt in twee bij ongeval in Anzegem
Foto : NGS

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen

Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de