BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Brand in saunacomplex Thermen in Rumbeke

Brand in saunacomplex in Rumbeke
Foto : JOS
Zaterdagmorgen omstreeks 7u brak brand uit in het saunacomplex Thermen langs de Kaasterstraat in Rumbeke. Het was de eigenaar die wakker werd van enkele knallen en bij controle een rookontwikkeling kon waarnemen vanuit het saunagedeelte. De technische ruimte stond in lichterlaaie en onder een zware rookontwikkeling. Hij kon zelf de vlammen doven met brandblussers maar de isolatie smeulde verder waardoor het vuur snel uitbreidde. De brandweer van Roeselare kwam ter plaatse en kon de vuurhaard volledig in de kiem smoren. In januari 2014 brak er al eens brand uit. Een houten sauna gebouw brandde toen volledig uit. Vandaag en zondag blijft het complex zeker gesloten voor de herstellingswerken te kunnen uitvoeren, de uitbaters hopen maandag opnieuw te kunnen openen. De schade bleef beperkt tot de technische ruimte.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws

Sauna gaat in vlammen op te Kerkhove

Langs de Oudenaardsesteenweg in de Avelgemse deelgemeente Kerkhove is zaterdagavond een houten sauna in vlammen opgegaan.  Het was een alerte buur die rond 19.15 uur de brand

Ziekenwagen uitgebrand in Rumbeke

Op het afrittencomplex E403 Rumbeke-Izegem is maandagmiddag omstreeks 12u30 een privé ziekenwagen van First Care uitgebrand. De 2 begeleiders waren op weg naar AZ Delta