BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Evenementen, Nieuws, Sport

Christophe Martens wint Grote Winterprijs op Kuurnse renbaan

Foto NSK
Foto NSK
Christophe Martens is dinsdagnamiddag de winnaar geworden van de Grote Winterprijs op de Kuurnse paardenrenbaan.  Naar jaarlijkse traditie vond op de paardenrenbaan Mardi Gras of ‘Vette Dinsdag’ plaats, een van de grootste drafmeetings van de winter in ons land.  Het hoogtepunt van de dag vond plaats even voor 17 uur toen een zeventiental paarden aan de start kwamen van de grote winterprijs, een wedstrijd waar een prijzenpot aan verbonden is van 30.000 euro.  Naast de diverse paardenrennen die live te zien zijn op de Franse televisie staat Mardi Gras ook bekend voor zijn aparte sfeer en randanimatie. Daarnaast zakken ook heel wat toeschouwers naar de Kuurnse hippodroom  af om er die dag een hokje te wagen op een van de wedstrijden die er te zien zijn.  Grote spelbreker dit jaar waren de weergoden die ervoor zorgden dat de opkomst minder groot was dan andere jaren.

 
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Evenementen, Nieuws, Sport