BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Motorrijder komt om het leven bij ongeval op Brugsesteenweg in Kuurne

Motorrijder komt om bij ongeval op Brugsesteenweg in Kuurne
Foto: NSK
Maandagavond is op de Brugsesteenweg in Kuurne een dodelijk verkeersslachtoffer gevallen bij een motorongeval. Toen een vrouw met haar wagen de parking van een pompstation wilde gaan verlaten nadat een bestuurder was gestopt om de vrouw de weg te laten overrijden  liep het fout. Een 49 jarige motorbestuurder die op dat ogenblik de file links aan het inhalen was merkte het voertuig van de vrouw te laat op en greep de wagen in de flank. Door de hevige klap werd de bestuurder van zijn motor geslingerd en kwam met een smak op het tegenliggende rijvak terecht. De hulpdiensten deden alles om het motorrijder, afkomstig uit Ingelmunster, te reanimeren maar lukte daar niet meer in. Ook de bestuurster die het voertuig bestuurde diende voor verzorging te worden overgebracht naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen