BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Garagebrand in Zwevegem richt heel wat schade aan

Garagebrand in Zwevegem richt heel wat schade aan
Foto / artikel: NDZ
Zondagnamiddag heeft een technisch defect aan een wagen die stond geparkeerd in de garage van een Villa in de Magnoliadreef te Zwevegem voor brand gezorgd. Het was een fietser die voorbij de woning kwam die als eerste de hevige rookontwikkeling die opsteeg vanuit de garage van de woning opmerkte en meteen de hulpdiensten verwittigde. Op dat ogenblik had ook een van de bewoners reeds opgemerkt dat er iets niet pluis was in zijn garage gezien de brandgeur die stilaan waarneembaar was in de woning. Toen de man echter poolshoogte ging nemen merkte deze dat zijn garage reeds in lichterlaaie stond. Na eerst zijn vrouw te hebben gewekt die op dat ogenblik een dutje deed wist het koppel zonder verwondingen te verlaten. De brandweer kon niet voorkomen dat de BMW personenwagen die in de garage stond geparkeerd en die voor de brand zorgde volledig werd vernield. Ook de garage van het koppel liep heel wat schade op. De woning zelf kon gevrijwaard worden van brandschade maar liep wel heel wat rookschade op.
Garagebrand in Zwevegem richt heel wat schade aan
Foto / artikel: NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
7 februari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen