BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving

Kuurne solidair met slachtoffers aanslagen te Brussel

Foto NSK
Foto NSK
Sinds woensdagmorgen kan je in het gemeentehuis van Kuurne terecht om je medeleven te betuigen met de slachtoffers die dinsdag vielen bij de aanslagen in Brussel. Het rouwregister die werd geopend is terug te vinden ter hoogte van het onthaal in het gemeentehuis. Kuurnenaren die dit wensen kunnen hun medeleven betuigen tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.  Op donderdagavond 24 maart vindt eveneens op initiatief van enkele Kuurnenaren, de gemeente en brandweerpost Kuurne een korte wake plaats om 20 uur waarbij onder meer een minuut stilte, tekst, muziek en als afsluiter het lied imagine zal gebracht worden. Deze wake zal plaatsvinden ter hoogte van de pui van het gemeentehuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 maart 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving