BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

150 reizigers geëvacueerd na ongeval met trein

150 reizigers geëvacueerd na ongeval met trein
Foto / artikel: NSK
Door een persoonsongeval zaterdagvoormiddag ter hoogte van de spoorovergang in de de Hogeweg in Menen werd het treinverkeer tussen Kortrijk en Poperinge grondig verstoord. Een 150-tal reizigers die zich op de betrokken trein bevonden dienden geëvacueerd te worden en werden met bussen van de Lijn overgebracht naar het station. Door het ongeval is er op lijn 69 ter hoogte van de Hogeweg in beide richtingen geen treinverkeer mogelijk. Ook het rode kruis is ter plaatse om hulp te bieden aan de gestrande reizigers.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 maart 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen