BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Frontale botsing in Desselgemseweg in Waregem

Frontale botsing in Desselgemseweg in Waregem
Foto : NGS
Zondagavond reden twee auto’s frontaal op elkaar in ter hoogte van de spoorwegbrug in de Desselgemseweg in Waregem. Dit gebeurde toen een bestuurder die vanuit Waregem kwam de controle over zijn stuur verloor waardoor hij op het andere rijvak terechtkwam, net op het ogenblik dat er een wagen vanuit Desselgem uit de tegenovergestelde richting kwam. Bij de hevige klap werden de twee bestuurders gewond, één persoon kon ter plaatse worden verzorgd, de andere werd lichtgewond afgevoerd naar het Onze-Lieve-Vrouw ziekenhuis van Waregem voor verdere verzorging. Beide auto’s dienden te worden getakeld waarna de brandweer de rijweg kon vrijmaken van brokstukken en olie. Politiezone Mira deed de nodige vaststellingen en stelde een tijdelijke omlegging in.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 april 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Waregem verwelkomt 40.000ste inwoner

Waregem verwelkomt 40.000ste inwoner

WAREGEM – Het stadsbestuur verwelkomt officieel zijn 40.000ste inwoner. Hiermee bevestigt Waregem zijn positie als vijfde grootste stad van West-Vlaanderen. Benjamin De Landtsheer en Chelsey