BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Drie gewonden nadat auto over kop gaat op de A19 ter hoogte van Geluwe

Drie gewonden nadat auto over kop gaat op de A19 ter hoogte van Geluwe
Foto / artikel: NDZ
Zondag omstreeks 13.00 uur zijn op de A19 drie gewonden gevallen bij een zwaar verkeersongeval. Dit gebeurde toen een voertuig die uit de richting van Ieper kwam de A19 volgde in de richting van Menen. Vermoedelijk werd de bestuurder van het voertuig  verrast door een felle hagelbui die net over de regio trok waardoor hij de controle over het stuur verloor en vervolgens de grasberm in het midden van de snelweg raakte. Daardoor sloeg het voertuig overkop om uiteindelijk op het dak tot stilstand te komen op het rechter rijvak. De chauffeur van het voertuig raakte door de zware klap gekneld in zijn voertuig en diende door de brandweer uit zijn hachelijke positie te worden bevrijd. Hij kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend door het toegesnelde MUG-team, en werd vervolgens zwaargewond naar het ziekenhuis te Menen overgebracht. Twee andere inzittenden van het voertuig raakten lichtgewond. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 april 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de