BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder kritiek na zware klap tegen brugpijler

Foto NDZ
Foto / artikel: NDZ
Donderdagavond is een man ter hoogte van de Kanaalweg in Zwevegem levensgevaarlijk gewond geraakt bij een ongeval. Toen het slachtoffer met zijn bestelwagen richting Zwevegem reed week de bestuurder plotseling om een nog onbekende reden van de rijweg af en kwam daardoor eerst aan de linkerzijde van de rijweg tegen een verkeersbord terecht om vervolgens in te rijden op een brugpijler. Door de klap die daarmee gepaard ging tolde de kleine bestelwagen een paar maal om zijn as om uiteindelijk tot stilstand te komen tegen een van de aanwezige betonblokken die er de weg scheiden van de aarden berm onder de brug. Door de zware klap raakte de man gekneld in zijn voertuig en diende door de brandweer te worden bevrijd uit zijn benarde positie. Een MUG-team kwam ter plaatse om het slachtoffer de eerste zorgen toe te dienen voor de bestuurder in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis werd overgebracht. Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om uit te zoeken hoe het ongeval zich kon voordoen. Een tijdlang werd de Kanaalweg afgesloten voor alle verkeer. Andere voertuigen raakten niet betrokken bij het ongeval
Foto NDZ
Foto / artikel: NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen