BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Dodelijk ongeval met motorrijder in Ardooie

Dodelijk ongeval met motorrijder in Ardooie In Ardooie is deze namiddag een motorrijder van 54 jaar om het leven gekomen. Hij kwam onder een vrachtwagen terecht. De vrachtwagenchauffeur reed op de Ring in Ardooie. Ter hoogte van het kruispunt met de Brugsesteenweg voelde hij plots een klap. Hij zette zich meteen aan de kant, pas dan zag hij dat er een motorrijder onder zijn trekker was terechtgekomen. De hulpdiensten hebben de man nog ter plaatse gereanimeerd, maar hij is toch overleden in het ziekenhuis. Het gaat om een man van 54 jaar uit Roeselare. Ook de vrachtwagenchauffeur moest naar het ziekenhuis omdat hij in shock was. Hoe het ongeval exact is gebeurd, is nog niet duidelijk. Er kwam een deskundige van het parket ter plaatse. De Ring werd gedurende een lange tijd gedeeltelijk afgesloten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen