BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Oekraïense vrachtwagenchauffeur overleeft ongeval op E17 niet

IMG_4806kopie Bij een zwaar verkeersongeval op de E17 in Aalbeke is gisteren een vrachtwagenbestuurder om het leven gekomen. Dit gebeurde iets voor 16 uur in de richting van de Franse grens. Sinds de aanslagen in Parijs houdt de Franse politie ter hoogte van de grensovergang in Rekkem permanent controleacties waardoor elke dag kilometers lange files ontstaan in de richting van Frankrijk. Ook gisteren was dit het geval. De vrachtwagenbestuurder merkte dit echter te laat op waardoor hij inreed op de staart van deze file. De vrachtwagen van de man die geladen was met textiel vatte onmiddellijk vuur waardoor de bestuurder gevangen raakte in zijn verhakkelde cabine en het zware ongeval niet overleefde. Ook de vrachtwagen waarop de man inreed botste op zijn beurt tegen een voorligger en vatte eveneens vuur. In totaal drie vrachtwagens raakten betrokken bij het ongeval. Het parket stuurde een verkeersdeskundige en een wetsdokter ter plaatse. Het slachtoffer is een 59-jarige man uit Oekraïne. De E17 in de richting van Frankrijk bleef een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.   IMG_4808kopie

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen