BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Fietser gegrepen op N36 Rijksweg in Bavikhove

Foto NSK
Foto NSK
Woensdagavond is bij een ongeval op de N36 in Bavikhove een fietser gewond geraakt. Dit gebeurde omstreeks 19.45 uur ter hoogte met de samenkomst van de Vierkeerstraat en de Drieshoek. De fietser werd opgeschept door het voertuig en kwam daarbij eerst op de motorkap van de wagen terecht om daarna tegen de voorruit van de BMW terecht te komen. Het slachtoffer raakte daardoor gewond en werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.  De bestuurder van het voertuig kwam er met de schrik vanaf. Door het ongeval ontstond al snel een file op de N36 richting Harelbeke.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en