BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Fietster komt onder truck terecht in Kuurne

Fietster komt onder truck terecht in Kuurne
Foto / artikel: NDZ
Woensdagnamiddag is op het kruispunt van de Heirweg met de R8 een fietster onder een vrachtwagen terecht gekomen. Hoe dit kon gebeuren wordt uitgezocht. De vrouw raakte gekneld onder de vrachtwagen en werd door de brandweer uit haar hachelijke positie bevrijd. Ze kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend door het toegesnelde MUG-team en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd en kwam er met de schrik vanaf. Door het ongeval was het kruispunt gedurende enige tijd volledig versperd, waardoor het verkeer plaatselijk omgeleid werd. Gezien het vele vrachtverkeer die dagelijks de R8 passeert, leidde dit al snel tot files.
Foto NDZ
Foto / artikel: NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen