BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurster gewond bij zware klap op kruispunt Herder in Kuurne

Bestuurster gewond bij zware klap op kruispunt Herder in Kuurne
Foto: NSK
Dinsdagavond zijn op het kruispunt Herder van de Rijksweg met de Hulstsestraat twee voertuigen frontaal op elkaar ingereden. Toen een bestuurster uit Tielt vanuit de Hulstsestraat de Rijksweg wilde opdraaien kwam ze daarbij met haar Renault Senic in aanrijding met een tegenliggend voertuig die richting Bavikhove wilde gaan opdraaien. Door de zware klap raakte de bestuurster gewond en diende voor verzorging te worden overgebracht naar het ziekenhuis. De drukke avondspits die voorbij het kruispunt moest ondervond heel wat hinder van het ongeval.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Chiro Sente

Shockwaveparty 2024

KUURNE – Ook Chiro Kiekeboe Sente was afgelopen zondag aanwezig op het parcours van Kuurne-Brussel-Kuurne, en dit niet alleen om de wielrenners te aanschouwen. Ze