BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Privé ambulance botst op vrachtwagen in Kortemark

Prive ambulance botst op vrachtwagen
Foto : PSD
Woensdag kwam het iets voor 13u tot een aanrijding tussen een privé ambulance uit Koekelare en een vrachtwagen in de Steenstraat in Kortemark. Bij de zware klap kwamen zowel de bestuurder en de patiënt die hij vervoerde gekneld te zitten. De brandweerposten van Koekelare en Kortemark kwamen ter plaatse om beide personen uit het voertuig te ontzetten. Onder begeleiding van een MUG-arts werden ze overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout voor verdere verzorging. De bestuurder van de vrachtwagen kwam er met de schrik vanaf. Tijdens de interventie werd het kruispunt, waar in het verleden al meerdere (zware) ongevallen gebeurde, volledig afgesloten voor alle verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal