BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Silo van zes ton komt los van dieplader

Silo van zes ton komt los van dieplader
Foto: NGS
Het verkeer die gebruik wil maken van de N50 in Ingelmunster wordt reeds een tijdje omgeleid nadat een silo van 6 ton los kwam van een dieplader en op de rijweg terecht kwam. Dit gebeurde toen een transportbedrijf uit Zedelgem de N50 volgde richting Kuurne. Ter hoogte van het kruispunt met de Kortrijkstraat liep het echter mis en kwam het gevaarte los van de dieplader waardoor de rijweg in beide richtingen werd versperd. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Ondertussen kwam een takelbedrijf ter plekke om de silo te takelen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag