BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vermiste vrouw teruggevonden na grootscheepse zoekactie in Leie te Kortrijk

Foto NSK
Foto NSK
Een vrouw die sinds maandagmorgen vermist was en waarop de hulpdiensten sinds de vondst van haar wagen aan de Loskaai ter hoogte van de brug Lauwe-Wevelgem op zoek waren is maandagnamiddag levenloos teruggevonden ter hoogte van de Gerechtshofbrug in Kortrijk.   Nadat zowel brandweer als politie maandagmorgen uitgebreid op zoek waren gegaan in en naast de Leie tussen de bruggen van Lauwe-Wevelgem en Bissegem werd deze namiddag de zoekactie verschoven richting Kortrijk.  Naast verschillende boten van de brandweer werd daarbij ook de hulp ingeroepen van een helikopter van de Federale politie.  Het stoffelijke overschot van de vrouw werd teruggevonden ter hoogte van de Gerechtshofbrug in Kortrijk.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 mei 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen