BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Antidiefstalsysteem doet brand vermoeden in elektrozaak

Foto NDZ
Foto / artikel: NDZ
Zondagnamiddag rukten de hulpdiensten massaal uit naar elektrozaak Cnudde gelegen langs de Vichtesteenweg in Deerlijk.  Een hevige rookontwikkeling die opsteeg uit de elektrozaak lag daarbij aan de basis.  Al snel werd duidelijk dat de rook niet afkomstig was van brand maar wel van het antidiefstalsysteem die aanwezig is in de zaak.  Agenten van de PZ Gavers doorzochten het volledige gebouw maar konden geen boeven aantreffen.  Nadat de brandweer het pand ventileerde konden de hulpdiensten terug richting kazerne.  In het verleden kreeg de zaak reeds enkele malen af te rekenen met ongewenst bezoek.  Vermoedelijk ligt een foutmanipulatie ditmaal aan de basis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 juni 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Branden, Nieuws