BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen in berm op R8 ter hoogte van Bissegem

Wagen in berm op R8 ter hoogte van Bissegem
Foto / artikel: NDZ  
Zaterdagnamiddag is omstreeks 14u een op de R8 ter hoogte van de afrit Bissegem een zwaar verkeersongeval gebeurd. Dat gebeurde toen twee broers uit de richting van de A19 kwamen en de R8 volgden in de richting van Kortrijk, en op een bepaald ogenblik dienden uit te wijken voor een ander voertuig dat op de R8 reed in dezelfde richting. Hierdoor verloor de bestuurder de controle over het stuur en ging de bestelwagen aan het slippen, om uiteindelijk na het raken van een verkeersbord op de berm op zijn zijkant tot stilstand te komen. Als bij wonder raakten beiden niet gekneld en konden ze zelf het voertuig verlaten. De chauffeur raakte uiteindelijk lichtgewond en werd door de toegesnelde ziekenwagen ter plaatse verzorgd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 juni 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen