BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurster gewond na inschattingsfout

Foto Jos
Foto Jos
Maandagavond is in de bocht gelegen op het kruispunt van de Jan Maheustraat en de Ooststraat een bestuurster uit Roeselare gewond geraakt na een inschattingsfout. Nadat de vrouw met haar voertuig verkeerdelijk de bocht had genomen kwam ze vervolgens tegen een stilstaand voertuig terecht. Door de zware klap die daarmee gepaard ging raakte de bestuurster gekneld in haar voertuig.  Vrij snel slaagden de hulpdiensten erin om de vrouw die gewond aan het been te bevrijden.  Het slachtoffer werd voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. Beide wagens raakten zwaar beschadigd door het ongeval. Door het ongeval raakte het verkeer eventjes in de knoop.    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 juni 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen