BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Bestuurster lichtgewond bij ongeval in Zwevegem

Bestuurster gewond bij ongeval in Zwevegem
Foto / artikel: NDZ
Vrijdagavond is een bestuurster van een Toyota Yaris met haar voertuig in de gracht terecht gekomen toen ze in de landelijke Beekstraat in Zwevegem reed. Omdat er gevreesd werd voor geknelden, kwam de brandweer ter plaatse. Door het feit dat haar voertuig in de gracht stak, kon de bestuurster, die alleen in de wagen zat, niet meer op eigen kracht haar wagen verlaten. Ze werd door de brandweer uit haar voertuig geholpen en licht gewond naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere verzorging. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 juli 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen