BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Man raakt gekneld tussen haakarm en lading tijdens het lossen van goederen in Harelbeke

Man raakt gekneld tussen haakarm en lading tijdens het lossen van goederen in Harelbeke
Foto: NSK
Een werknemer is vrijdagmorgen bij het lossen van zijn lading gekneld geraakt tussen de haakarm van zijn vrachtwagen en zijn lading die hij net aan het lossen was. De man slaagde er nog in om zelf zijn werkgever te bellen die op zijn beurt de hulpdiensten alarmeerde. De brandweer kon de geknelde vrachtwagenbestuurder bevrijden. De man kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend vooraleer hij naar de spoed van het AZ Groeninge in Kortrijk werd overgebracht. Vooral de buik- en rugstreek van het slachtoffer liepen door het ongeval verwondingen op. Naast de politie zal ook de arbeidsinspectie een onderzoek openen om de juiste omstandigheden waarin het ongeval zich voordeed te achterhalen.
Man raakt gekneld tussen haakarm en lading tijdens het lossen van goederen in Harelbeke
Foto: NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 juli 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen