BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Vrachtwagen verliest aanhangwagen in Diksmuide

Vrachtwagen verliest aanhangwagen in Diksmuide
Foto : PSD
Vrijdagavond verloor een vrachtwagen zijn aanhangwagen in het industriepark van Diksmuide. De chauffeur was nog maar net vertrokken van bij het bedrijf Deceuninck. Op het kruispunt van de Polderstraat en de Cardijnlaan kwam de aanhangwagen los van de trekker en plofte op de grond. Er was zwaar materiaal nodig, twee heftrucks en vrachtwagen met kraan kwamen ter plaatse om de oplegger te hijsen. De politiezone Polder deed de nodige vaststellingen en leidde het verkeer om. De lading bestond uit plastiek poeder en was onderweg naar Groot Brittannië. Waarschijnlijk heeft de chauffeur de aanhangwagen niet goed gekoppeld. De oplegger met de lading van 25 ton was door de klap onderaan beschadigd en kon na het takelen zijn weg niet meer verderzetten. De firma die de takeling uitvoerde bracht de oplegger terug naar het bedrijf.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 juli 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal