BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Evenementen, Foto Reportage, Nieuws

Zomers weer lokt 3500 toeschouwers naar p’Latse Doen

Foto NSK
Foto NSK
De organisatoren van p’latse doen blikken terug op een recordeditie. Met niet minder dan 3500 bezoekers was de zesde editie van P’Latse Doen meteen de beste uit het bestaan van het gratis festival. Vooral het zomerse weer speelde afgelopen zaterdag in het voordeel van p’latse doen. Tijdens het optreden van Urbanus & De Fanfaar liep het Kuurnse marktplein al snel vol, net als voor Het Zesde Metaal en DJ DIrk Stoops. Naast de Hoofdp’Latse waren er ook nog concerten in de Bavik Super p’Latse gelegen voor het gemeentehuis en Dancep’Latse die zich in en rond Jeugdhuis TAP afspeelde.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 juli 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Evenementen, Foto Reportage, Nieuws