BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws

Auto gaat in vlammen op op E17 Deerlijk

Auto gaat in vlammen op op E17 Deerlijk
Foto : © BRU
Bij een autobrand op de E17 ter hoogte van Deerlijk is zondagnamiddag een wagen volledig in de vlammen opgegaan. Nadat de bestuurder plotseling in zijn voertuig een brandgeur opmerkte doken niet veel later achteraan de wagen de eerste vlammen op.  De man slaagde er nog in om tijdig op de pechstrook te parkeren en probeerde daar zelf om zijn voertuig nog te blussen. Ondertussen werden de hulpdiensten verwittigd. Ondanks de brandweer snel ter plaatse was kon het voertuig niet meer gered worden en brandde de Renault Clio volledig uit. Door de voertuigbrand was de rechterrijstrook van de autosnelweg een tijdlang niet bruikbaar, met heel wat verkeershinder tot gevolg.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 augustus 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws