BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurster gewond na frontale klap in Zwevegem

Bestuurster gewond na frontale klap in Zwevegem
Foto : NDZ
Zondagmorgen is aan de Kortrijkstraat te Zwevegem een zwaar ongeval gebeurd waarbij twee wagens betrokken waren. Het ongeval gebeurde nadat een Volkswagen die uit de richting van Zwevegem-centrum kwam, ter hoogte van de bocht aan de gekende bakkerij Hoornaert, frontaal in botsing kwam met een Toyota die de Kortrijkstraat volgde in de richting van Zwevegem-centrum. 1 bestuurster raakte bij de klap gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht.  De bestuurder van het andere voertuig bleef ongedeerd.  Door het ongeval was er op de drukke Kortrijkstraat gedurende enige tijd slechts beurtelings verkeer mogelijk, de politie regelde het verkeer.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 augustus 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen