BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Chauffeur kritiek na crash tegen verlichtingspaal

In Roeselare raakt een man levensgevaarlijk gewond na crash tegen verlichtingspaal.
Foto Jos
Vrijdagavond is aan de Kazandstraat te Roeselare een zwaar verkeersongeval gebeurd.  Dat gebeurde nadat de chauffeur van een nagelnieuwe Porsche in een lichte bocht de controle over het stuur verloor en knalde tegen een verlichtingspaal, die afknakte en op de rijbaan terecht kwam. Hij kreeg ter plaatse de dringendste zorgen toegediend en werd in kritieke toestand onder MUG-begeleiding naar het ziekenhuis overgebracht.  Door het ongeval was de binnenweg langs het kanaal gedurende enige tijd volledig versperd.  (Jos)    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 augustus 2016
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen