BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Kortrijk: 3 gewonden na zware klap tegen verkeerslicht

Foto/artikel: NDZ
Foto / artikel: NDZ
Zaterdagavond zijn 3 inzittenden van een Citroën Berlingo gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval aan de Brugsestraat te Kortrijk. Vermoedelijk na een stuurfout knalde het voertuig tegen de paal van een verkeerslicht net voorbij het kruispunt met de Overleiestraat, waarna de bestelwagen kantelde en op zijn zijkant tot stilstand kwam.  1 passagier moest door de brandweer uit zijn hachelijke positie worden bevrijd, maar zat niet gekneld als gevolg van de zware klap. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.  Als gevolg van het ongeval was er gedurende enige tijd verkeershinder ter hoogte van het vlakbijgelegen kruispunt tussen de Meensestraat, Brugsestraat en de Overleiestraat.  Agenten van PZ Vlas zorgden daarom voor een vlotte verkeersregeling.      

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 augustus 2016
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo