BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws

Landbouwmachine gaat in vlammen op in Diksmuide

Landbouwmachine gaat in vlammen op in Diksmuide
Foto : PSD
Woensdagavond had een landbouwer rond 19u de hulp nodig van de brandweer in de Sint-Jacobsstraat in Diksmuide. Om nog onverklaarbare reden vatte een machine die onder andere gebruikt wordt om strobalen te laden plots vuur. De landbouwer ondernam zelf nog een poging om zijn voertuig te blussen, toen dit niet lukte werd de hulp van de brandweer ingeroepen. De hulpdiensten dienden een stuk op het veld te rijden om bij het brandende voertuig te kunnen komen. De landbouwmachine brandde volledig uit, het stro kon worden gevrijwaard.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 augustus 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Branden, Nieuws