BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving

Plaatselijke Carrefour Express overvallen in hartje Kuurne

Plaatselijke Carrefour Express overvallen in hartje Kuurne
Foto : NSK
Maandag in de vooravond zijn twee onbekenden erin geslaagd om de plaatselijke Carrefour Express winkel gelegen in de Generaal Eisenhowerstraat in Kuurne te overvallen.  Daarbij werd de kassierster die op dat ogenblik dienst had bedreigd met een mes en eisten de daders de inhoud van de kassa.  Eens hun eis ingewilligd maakten de twee overvallers zich meteen uit de voeten zonder de aanwezige klanten die zich in de winkel bevonden lastig te vallen.  De politie is een onderzoek gestart.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
9 augustus 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving