BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen

Voetganger overleden bij ongeval in Kortemark

Voetganger overleden bij ongeval in Kortemark
Foto : PSD
Tijdens de nacht van zondag op maandag werd een voetganger aangereden door een terreinwagen in de Koekelarestraat ter hoogte van de Bescheewegestraat in Kortemark. De man die langs de onverlichte straat liep werd door de wagen opgeschept en belandde door de klap in de gracht. De chauffeur van de terreinwagen alarmeerde zelf de hulpdiensten. Bij aankomst kon voor het slachtoffer echter geen hulp meer baten, de man stierf ter plaatse. De identiteit van het slachtoffer kon niet onmiddellijk achterhaald worden omdat er geen identiteitspapieren werden gevonden. De bestuurder van de wagen werd in shock overgebracht naar het ziekenhuis. De Koekelarestraat werd ter hoogte van het ongeval afgesloten voor alle verkeer. Het parket stuurde een deskundige ter plaatse om de oorzaak van het ongeval verder te onderzoeken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 augustus 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Ongevallen
Stormschade in de Westhoek

Stormschade in de Westhoek

WESTHOEK – Donderdagnamiddag trok een onweersbui over de regio. Dit ging gepaard met heel wat regen en een stevige wind en zorgde voor een 100-tal

Auto botst tegen elektriciteitspaal

Op Kerstmis reed een 49-jarige bestuurster met haar voertuig, een Audio A4, in de gracht. Het ongeval gebeurde in de Hogestraat te Zarren, deelgemeente van Kortemark.