BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Kuurnse Ezelsfeesten belooft een top editie te worden.

Ezelsfeesten 2016
Ezelsfeesten 2016
In het weekend van 1, 2 en 3 oktober worden in Kuurne terug de Ezelsfeesten georganiseerd. Verschillende verenigingen waaronder het Braderiecomité, het Feestcomité, de Joggingclub en de Orde van de Ezel staan in voor de organisatie ervan. Naast de activiteiten in de tent krijgen we overdag dit jaar uitzonderlijk veel mooie animatie te zien. Het Braderiecomité, die het programma samenstelde, koos voor een diversiteit van humor en kunst. Top acts dit jaar zijn de Saxophone man, Cirqumstancia, Tres Loco’s, de nieuwe act ‘Ambulance de la chance’ en ‘The Grass and the furious’. Dit laatste is een parodie op de film ‘The fast and de furious’. Verder is er op zondag nog ‘Den ongekenden weereld des heeren Ottfriedt’ en ‘Odil’. ‘Eugène’ is een man die zich nog zeer jong voelt en waarbij de lachspieren van het publiek niet gespaard zullen blijven. Op het einde van de Kerkstraat, ter hoogte van het Kruiske, staat terug een groot podium opgesteld. Zowel op zaterdag als op zondag zullen diverse groepen het beste brengen uit de jaren 70, 80 en 90. Groepen als The Chevys, Lowbudget, The Street Monkeys en the Unfused worden er verwelkomd. De toegang is volledig gratis. Op de Tramstatie zijn diverse dansgroepen te zien. Op zondag heeft men gekozen voor een taptoe met de Kuurnse Harmonie ‘Moed en Vlijt’. Die brengen samen met de Harmonie ‘De Vijverzonen’ uit Dikkebus en ‘Sint Cecilia’ uit Ardooie een 2 uur durende show. De kinderrommelmarkt loopt niet meer over twee dagen maar enkel op zaterdag. In plaats van de kinderrommelmarkt op zondag kan je in de Gen.Eisenhowerstraat terecht voor een Oldtimermeeting. Op zaterdagmorgen om 11u brengt Soupapke en z’n Kuurnse trawanten weer een overzicht van de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Vanaf dit jaar terug aan de pui voor het Gemeentehuis. Johan Bossuyt, schepen van feestelijkheden, spreekt nu al van een top editie. Enkel het weer hebben we niet in de hand en moeten we afwachten. De braderie in de centrumstraten van Kuurne loopt telkens van 10 tot 18u. Op maandag start men vanaf 14u. Een overzicht van het programma kan je vinden op www.bra3.be en voor het programma in de tent kan je surfen naar www.ezelsfeesten.be
Ezelsfeesten 2016
Ezelsfeesten 2016

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 september 2016
Geschreven door
BRU redactie (NP)
Evenementen, Nieuws