BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Matthias Allegaert is de nieuwe wijkburgemeester van de Kuurnse Leiehoek

Foto NSK
Foto NSK
In een spannende nek aan nekrace is zaterdagavond de tweeëntwintig jarige Matthias Allegaert verkozen tot de nieuwe wijkburgemeester van de Leiehoek.  Met een klein verschil wist hij zijn rivale Daphny Vandecaveye (19) achter zich te laten en zo de titel van wijkburgemeesterslint op zijn naam te schrijven.   Voor zowel Matthias als Daphny was het hun eerste deelname aan de verkiezing.   Zondagmorgen deed de kersverse wijkburgemeester zoals dit elk jaar traditioneel gebeurd zijn ereronde doorheen de Leiehoek met aan zijn zijde Daphny Vandecaveye die zaterdagavond nipt het duel om de wijkburgemeesterssjerp verloor. Tijdens de verkiezingsstrijd beloofde Matthias aan iedereen die voor hem zou kiezen dat hij het komende jaar er alles zou aan doen om de huidige affiche van de Leiehoekfeesten een grondige make over te geven zodat ook jongeren hun gading zouden vinden tijdens Leiehoekkermis. Matthias Allegaert die tewerkgesteld is als mecanicien bij de NMBS volgt Jacqueline Kesteloot op die vorig jaar als enige kandidaat tot wijkburgemeester werd verkozen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 september 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving