BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving

P’Latse Doen wint Cultuurprijs in Kuurne

P'Latse Doen wint Cuultuurprijs in Kuurne
Foto: NSK
Vrijdagavond is onder de titel “Goed gemutst” in de Sint-Pieterszaal de Kuurnse Cultuurprijs 2016 uitgereikt. In totaal 11 verenigingen waren dit jaar in de running om de prijs te winnen. Het was uiteindelijk P’ Latse Doen die dit jaar tijdens een twee uur durende show het beste rapport kreeg van de jury en daarmee Pascal Buyse, theatermaker, regisseur en bezieler van Kunstenfestival Can’Art opvolgt die in het jaar 2015 de cultuurprijs in ontvangst mocht nemen. P’ Latse doen werd door de 5-koppige jury vooral geprezen voor hun inzet en om elk jaar opnieuw  tijdens hun gratis festival tal van grote namen naar het Kuurnse gemeentecentrum te halen en daarmee drie podia te vullen. Naast een aandenken krijgt de winnaar van de Cultuurprijs 2016 ook een geldprijs van 1000 euro geschonken door de Kuurnse Culturele Raad en de Gemeente Kuurne.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 september 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws, Samenleving