BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen knalt tegen twee geparkeerde auto’s

Wagen knalt tegen twee geparkeerde wagens   Zondagnamiddag is aan de Pottelberg te Kortrijk een zwaar verkeersongeval gebeurd waarbij drie wagens zwaar beschadigd raakten.  In nog onduidelijke omstandigheden knalde de bestuurster van een nagelnieuwe Mercedes C180 tegen twee geparkeerde voertuigen.  De vrouw, die uit de richting van Kortrijk kwam en de Pottelberg volgde richting Aalbeke, raakte daarbij gewond en moest voor verzorging naar het ziekenhuis worden overgebracht.  Het voertuig reed eerst een geparkeerde Mini Cooper aan die net voor de woning van de eigenares, C.H. geparkeerd stond en die als gevolg van de hevige klap enkele meters verplaatst werd, om vervolgens in te rijden op een iets verderop geparkeerde Ford Focus.  Beide wagens, alsook de nagelnieuwe Mercedes raakten door de klap zwaar beschadigd.  Door het ongeval was er gedurende enige tijd slechts beurtelings verkeer mogelijk ter hoogte van het ongeval, agenten van de PZ Vlas leidden het verkeer in goede banen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 september 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen