BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Sport

Halve marathon ‘Rapper dan een Ezel’ lokt 881 deelnemers naar Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
Alexander Diaz Rodriguez heeft vrijdagavond in Kuurne de 34 ste editie gewonnen van de halve marathon ‘Rapper dan een Ezel’. Vrij snel in de wedstrijd nam de Bruggeling een ruime voorsprong die hij niet meer weggaf. Tweede werd Matthijs Casteele uit Kortrijk gevolgd op een derde plaats door Francis Vansteenbrugge uit Zingem. Bij de master vrouwen kwam Gwendolyn De Deyne uit Aalter als eerste over de finish, even later gevolgd door die verdienstelijk tweede werd en de Brusselse Haile Selassie Mesarat die op de derde plaats eindigde. Bij de aflossingsteams palmde ADM Airways uit Marke de eerste plaats in. In totaal daagden dit jaar voor de halve marathon 881 deelnemers op waarvan 220 deelnemers deel uitmaakten van een van de 55 aflossingsteams die meeliepen tijdens de halve marathon. Eerder op de avond vertrokken ook al 867 deelnemers tijdens de Ezelsjogging die over 6 kilometer ging.
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 oktober 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Sport