BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen botst tegen Koperen Ketel in Bavikhove

Wagen botst tegen Koperen Ketel in Bavikhove
Foto: NDZ
Zondagmorgen iets na 5 uur is op de N36 te Bavikhove een verkeersongeval gebeurd waarbij de bestuurder van een Fiat Punto gewond raakte. Terwijl de man de N36 volgde en richting Bavikhove reed, ging het ter hoogte van de rotonde “Koperen Ketel” mis. De wagen reed rechtdoor op het rond punt en kwam na het raken van enkele stootblokken terecht tegen de Koperen Ketel, een metalen kunstwerk van Bavik die in het midden van het rond punt staat. Door de klap raakte de man gewond en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd. Daarna werd het slachtoffer onder begeleiding van een MUG-team naar het ziekenhuis overgebracht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. (NDZ)

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 oktober 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen