BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee zwaargewonden bij klap op kruispunt ‘Den Hert’ te Harelbeke

Foto NDZ
Foto NDZ
Bij een zware klap die zich voordeed op het kruispunt ‘Den Hert’ in Harelbeke zijn vrijdagmorgen twee zwaargewonden gevallen. De inpakt van het ongeval zorgde ervoor dat de beide bestuurders van de betrokken voertuigen gekneld raakten in hun wagen en dienden door de brandweer te worden bevrijd.   Beide bestuurders raakten zwaargewond en dienden voor verzorging te worden overgebracht naar de spoed van het AZ Groeninge te Kortrijk.  Door de zware klap was het kruispunt een tijdlang volledig afgesloten voor alle verkeer.  Hoe het ongeval zich kon voordoen wordt nog uitgezocht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 oktober 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen