BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurster gekneld na slippartij

Bestuurster gewond na slippartij op verkeerswisselaar
Foto : NDZ
Zondagmiddag zijn twee gewonden gevallen bij een verkeersongeval op de verkeerswisselaar E403 / E17 in de richting van Gent. Het ongeval gebeurde nadat een wagen die uit de richting van de E403 kwam en de E17 wou oprijden richting Gent, maar aan het eind van de afrit aan het slippen ging. De wagen ramde eerst een voorrangsbord en een kilometerbordje in de grasberm, om uiteindelijk tot stilstand te komen tegen een verlichtingspaal. Als gevolg van de zware klap zat de bestuurster van de VW Polo gekneld in het voertuig. Haar passagier kon zelf het voertuig verlaten. De brandweer snelde ter plaatse en kon de vrouw na enige tijd bevrijden, waarna ze stabiel maar zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht werd. Ook haar passagier werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 november 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen