BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

De Sint wordt ereburger van Ezelgem

Foto NSK
Foto NSK
Traditioneel op 11 november ontvangt Kuurne De Sint en zijn pieten.  Ook dit jaar was dit niet anders.  Even voor 15.00 uur meerde vrijdagnamiddag Sinterklaas met de boot aan in Ezelgem waarna het in stoet richting marktplein ging waar een twee uur durende show volgde.  Voor de aanvang van deze show die dit jaar in een totaal nieuw kleedje stak werd de Sint eerst gehuldigd als eerste ereburger van Ezelgem en kreeg de goed heilig man een rode neus van rodeneuzendag opgezet door burgemeester Francis Benoit.  Het marktplein van Ezelgem liep terug goed vol voor de ontvangst van de Sint.
Foto NSK
Foto NSK
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 november 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws