BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Drie gewonden bij ongeval in Deerlijk

Drie gewonden bij ongeval in Deerlijk
Foto : NGS
Woensdagavond gebeurde op de grens tussen Deerlijk en Desselgem een zwaar verkeersongeval waarbij drie gewonden vielen. De zware klap gebeurde op het kruispunt van de Desselgemse Steenweg en de Desselgemknokstraat. Een man die in de richting van Deerlijk reed kwam er in aanrijding met een andere wagen. In deze laatste raakten zowel de bestuurster als de passagier licht gewond. Erger was het gesteld met de man uit de eerste wagen, hij zat na de zware klap gekneld in zijn voertuig en diende door de brandweer te worden ontzet. Onder begeleiding van een MUG arts werd hij zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere verzorging. Hoe het ongeval precies kon gebeuren wordt verder onderzocht. Het kruispunt was gedurende een lange tijd afgesloten voor alle verkeer. Beide wagens zijn rijp voor de schroothoop.
Drie gewonden bij ongeval in Deerlijk
Foto : NGS

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 november 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en