BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Verschillende ongevallen op de A19 en R8 wegens glad wegdek

Verschillende ongevallen op de A19 en R8 wegens glad wegdek
Foto: Filip Vanloo
Door de ijzel zijn er deze morgen zowel in Moorsele op de A19, als in Marke op de R8 ongevallen gebeurd, gelukkig enkel met blikschade. In Moorsele waren 5 wagens betrokken in één ongeval, de snelweg richting Kortrijk werd daar tijdelijk afgesloten voor takelwerken en tot de strooidiensten hadden gestrooid. Nochtans waren de strooidiensten reeds van half drie deze morgen op pad zeggen ze bij het district Wegen en Verkeer Kortrijk. Kort na het afhandelen van het ongeval op de A19 was er een nieuw ongeval op de R8 ter hoogte van Marke, eveneens op het brugdek. Ook hier was het wegdek bijzonder glad. Verwacht wordt dat deze gevaarlijke toestand nog wel een tijdje zal aanhouden, wie op deze laatste dag van 2016 nog de weg op moet is maar beter extra voorzichtig.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 december 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen