BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Overval op de parking van Lidl in Geluwe

Overval op de parking van Lidl in Geluwe
Foto: Filip Vanloo
Deze morgen werd op de parking van Lidl in Geluwe een bejaarde dame overvallen en neergeslagen door een overvaller. De dame A.H. uit Menen moest de sleutels van haar wagen (Mercedes) overhandigen en was in schok waarna de dader op de vlucht sloeg. Volgens de dame werd haar wagen ook gestolen, na aankomst van familie bleek haar wagen toch nog op de parking te staan. Volgens de dame heeft zij haar wagen niet achteruit geparkeerd, verder onderzoek zal moeten uitwijzen of de wagen al dan niet werd gebruikt door de overvaller. Getuigen wilden enkel kwijt dat het verhaal nog niet af was.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
24 december 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en