BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Politiecombi betrokken bij zwaar ongeval op weg naar interventie in Kuurne

Politiecombi betrokken bij zwaar ongeval op weg naar interventie in Kuurne
Foto: NDZ
Een politiepatrouille van politiezone Vlas (Kortrijk-Kuurne-Lendelede) is vrijdagavond betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval op het kruispunt van de R8 met de Kortrijksestraat. Het ongeval gebeurde toen de patrouille op weg was naar een dringende interventie in Kuurne maar op het kruispunt in botsing kwam met een Citroën C5. Beide agenten raakten bij het ongeval lichtgewond, net zoals de bestuurder van de Citroën C5. Door het ongeval was het kruispunt een tijdlang volledig versperd, het doorgaand verkeer op de R8 kon slechts over 1 rijstrook, wat leidde tot sterk vertraagd verkeer. De interventie waarvoor de agenten waren opgeroepen zou om een overval gaan in de Carrefour Express winkel, gelegen in de Gen.Eisenhowerstraat te Kuurne. Rond sluitingstijd drong een overvaller het warenhuis binnen en bedreigde de eigenaar. De overval mislukte. Het is reeds voor de tweede maal in enkele maanden tijd dat men de Carrefour Express overvalt. (lees hier het artikel ivm overval)
 .
Politiecombi betrokken bij zwaar ongeval op weg naar interventie in Kuurne
Foto: NDZ
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 december 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen