BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

zwaar verkeersongeval op de A19

Wagen raakt van de snelweg A19 af waarbij chauffeur is omgekomen
Foto: NDZ
Bij een zwaar verkeersongeval op de A19 is vrijdagmorgen een dode gevallen. Het ongeval in de richting van Ieper toen een wagen in nog onduidelijke omstandigheden van de snelweg afweek en na het rammen van enkele bomen in een akker terecht kwam. De chauffeur werd uit het zwaar verhakkelde voertuig geslingerd en overleed ter plaatse. Een motorrijder zag het ongeval gebeuren en verwittigde de hulpdiensten. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken. Het Parket stelde een deskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 december 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Herbert Verhaeghe

Kuurne meets Kuurne in … Wevelgem

WEVELGEM – Zanger-presentator Herbert Verhaeghe is een bezige bij én Kuurnenaar. Zijn dorpsgenoot, Nico Speleers, ook een bezige bij (én dus ook) Kuurnenaar, ontmoet Herbert