BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws, Samenleving

Succesvolle Kerstcorrida in Lendelede

Succesvolle Kerstcorrida in Lendelede
Foto : NDZ
In Lendelede vond afgelopen zaterdagavond de eerste editie van de Baekelandt-corrida plaats. Deze werd georganiseerd door het comité “Lendlee Koerse”, die afgelopen zomer al een wielerkoers voor parochianen organiseerde.  “We hebben toen de inschrijvingen beperkt tot 100, in minder dan een week moesten we die afsluiten. Dat was voor ons het signaal dat Lendelede klaar is om nogmaals zo’n sportief evenement te organiseren. Zo kwamen we op het idee om de Kerstcorrida te organiseren”, vertelt Frederic Goessaert van de organisatie.  “We hadden gehoopt op 150 deelnemers, maar het zijn er uiteindelijk 250 geworden, wat een enorm succes is. Volgend jaar komt er dan ook een tweede editie!”.  Tijdens de Baekelandt-corrida vond in samenwerking met Unizo ook een heuse kerstmarkt plaats, die eveneens veel volk lokte.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 december 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws, Samenleving