BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Woning aan de Sluizenkaai in Menen verwoest na zware brand

Woning aan de Sluizenkaai in Menen verwoest na zware brand
Foto: NDZ
Aan de Sluizenkaai te Menen is vannacht een rijwoning totaal verwoest na een uit de hand gelopen schoorsteenbrand. Dat wordt bevestigd door het Parket. Het vuur ontstond omstreeks middernacht en greep razendsnel om zich heen. Toen de brandweer aankwam, was de brand uitslaande. Als bij wonder raakte niemand gewond, het gezin bestaande uit vader, moeder en twee kindjes kon zelf op tijd de woning verlaten en zichzelf in veiligheid brengen. Ook de buren van de aanpalende rijwoningen werden geëvacueerd en moesten de nacht elders doorbrengen. Overslag naar de woningen van de buren kon vermeden worden, al liepen deze woningen wel schade op. Als gevolg van de brand is de woning onbewoonbaar.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 december 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de