BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

60 jarige vrouw rijdt frontaal tegen oplegger in Izegem

60 jarige vrouw rijdt frontaal tegen oplegger in Izegem
Foto: Jos
Woensdagmiddag heeft een 60 jarige vrouw zware verwondingen opgelopen toen ze met haar wagen frontaal op een oplegger inreed. De vrachtwagen sloeg de ingang van het bedrijf Danis in maar blijkbaar had hij de vrouw niet opgemerkt die vanuit de richting Izegem de Noordlaan volgde. De botsing was onvermijdelijk waarbij de wagen tot schroot werd herleid. De vrouw uit Roeselare zat een tijdje geklemd maar de brandweer van Izegem kon haar spoedig uit het wrak bevrijden. Ze werd onmiddellijk voor verdere verzorging naar het ziekenhuis overgebracht maar verkeert niet in levensgevaar. De drukke Noordlaan werd voor enige tijd voor alle verkeer afgesloten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 januari 2017
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen